Monday, April 11, 2011

"Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"

hi u all,

ary nie maw join GA dari blogger popular iaitu mas ahmad dan nelly..
  • suda follow mas ahmad dan nelly
  • tajuk da ade..
  • pendapat mngenai due2 blog..
Mas Ahmad Safwan

menarik,tertarik n mmg daboom...
sikaca mata nie pown smart
mcam blog nya jugak...
fi jmpe blog mas pown kat blog wan hazel...
wktu 2 tgh hangat sal cik anon yg kate blog mas
ngan blog wan hazel same..
dari mata kasar mmg nmpk cm same
tp law diselidik betul2 banyak bezanya..
betul x mas...hee~~
mas banyak bagi pendapat la tok blog fi
yang memang berat dan comot 2...
uhuhu..sgt la btrima kaseh ya mas....
mas wlaupun bru ddunia blogger tp
rating die cpat naek..
blog die memang superb la..
suke sgt2...

Nelly The Strange


1st time fi g blog nelly..
igtkan nelly the strange hanya pada nama..
rupenya memang penuh gmbar emilly kt blog dia..
blog nelly pown superb..
agk tpesona la ngok blog dia..
tuannye blog pown shantek..
blognya ringkas tapi kemas dan lawa..
kalah blog fi yg smemangnya comot..
memang terbaik...

  • sebab nak join GA - skunk nie tgh free...tgh keje pown cm x keje..so,tnmpak cik mas da wt GA,fi dengan bbesar aty mau join la..nk memeriahkan lagi GA mas dan nelly..lagi ramai yg join mesti kamu bdua pown suka kan...join pown hanya suke2..menang kalah adat la..yg penting kita join dengan ikhlas... :)
  • hadiah masih lagi rahsia..
  • tarikh tutup pown tade..bila2 mase bleyh tutup...
  • fi nak tag kmai, dayah dan cempaka...


5 comments:

nelly said...

terima kasih !^^

Efipurpleshine said...

same2 nelly... :)

Mas Ahmad Safwan said...

.thanx ya sebab join ( :

Mas Ahmad Safwan said...

.terima kasih yer sebab join ( :
.mas nak cakap jer sikit maceh lagi untuk komen

Mas Ahmad Safwan BACKLINKS

Efipurpleshine said...

same2 mas... :)

Post a Comment